Den industriella stilen : en bra idé för modern inredning!

Väggar av tegel , stålmöbler , LED- spotlights : det är typiska inslag i den stil som fått inspiration av industrin, född under första hälften av nittonhundratalet i USA . Denna stil, en trend som många av oss bara känner till från amerikanska filmer, är det en bra lösning för dig som vill inreda ditt hem och hämta inspiration från så kallade loft . Den traditionella idén att är hämtad från ”loft”-lägenheter som har blivit kvar av gamla fabriker eller lager. Det bör understrykas att den industriella stilen som används idag självklart inte behöver få ursprung från fabriker eller lager utan kan också vara en utgångspunkt för nya lägenheter som tidigare inte hade någon produktiv funktion .

Industriella miljöer är rymliga, utmärker sig för sin kyla och har högt i tak. Om du vill dekorera huset i industriell stil, är det bra att fokusera på idén om att skapa en miljö som är användbar och samtidigt detaljrik: man kan använda föremål som till exempel skrivmaskiner, gamla spisar, gjutjärn, metallhyllor och mycket mer för att få till stilen.

Image

Vid val av möbler måste vi fokusera på enkla möbler, men original! Den som vill hitta möbler som matchar industristilen kan gå på marknader och fynda fantastiska föremål. Möblerna kan vara färglösa, men måste ha själ!
Inredning av interiörer i industristil måste vara av naturliga material som stål, glas, metall, sten och cement.

För att ge liv till väggarna i rummen kan vi använda konstverk med stadsmotiv, målningar i urban stil, vintage-affischer och bilder, eller svartvita tavlor i allmänhet.
En annan faktor av stor betydelse är lämplig belysning! När vi dekorerar en inredning i industriell stil, måste vi se till att vi får tillräckligt med ljus. Därför är det bättre att ge upp spetsgardiner och rullgardiner till förmån för mer diskreta fönsterdekorationer, eller inga alls.

Inspireras av bilderna!

ImageImageImage

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s