Vårtrenden ”Day Dream” i sikte!

För några helger sedan gick den stora Formexmässan av stapeln i Stockholm! Med över 850 utställare gör den till en av Nordens största. I den stora mässlokalen kan man strosa runt och få inspiration av allt vad gäller inredning, konst och textil.

I år gick temat i ”Day Dream”, det ”drömska” landskapet färgläggs från en palett av kombinationer; pasteller ihop med rena neutraler, rosa nyanser ton i ton där någon knallig ton bryter fulsnyggt och olika pastellfärger med en stark accentfärg som piggar upp. Day Dream står för det enkla, det lätt svävande, det funktionella och på samma gång poetiska. Formerna är rena, minimalistiska och skulpturala med rundade hörn, det stramt strukturerade mjukas upp.

DBEdaydream3

Vackra pastellkulörer. (Bildkälla: sydsvenskan.se)

wwww

Såhär såg det ut i en monter. (Bildkälla: Formex.se)

”I dagens samhälle med en ständigt ökande transparens gäller det att ha ett äkta engagemang för att nå sina mål. Genom att betrakta skönheten omkring oss öppnar vi för det kreativa och släpper in en mer poetisk verklighet. En kontemplativ inställning frigör fantasin och våra drömmar, det är när vi lyssnar på dem vi hittar vårt engagemang”, säger Christina Olsson, projektchef för Formex. Lite så kan man sammanfatta denna nya trend som spår bli otroligt populär i vår!

Vi har letat fram en romantisk tavla från vår egen webbshop som matchar temat Day Dream med sina eleganta toner.

1142

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s