Hetaste inredningstrenderna 2014

Alla har olika åsikter om vad som är inne och vad som inte är det när det kommer till design, men låt oss bara komma ihåg att ryamattor var på modet en gång, så håll din interiöra utformning till något som passar din personlighet snarare än vad som är trendigt just nu – du är ju den som ska leva med den och se den varje dag! Ändå är det bra att få inspiration från hur andra gör, så här kommer tre av de senaste designtrenderna och hur de ser ut i hemmen!

Metallic. Metallictrenden fortsätter att göra avtryck, inte minst på alla fina taklampor. Det ska blänka och skifta i koppar och mässing. Matcha med ljusa pasteller för en perfekt kombination:

inredning2

(en.paperblog.com)

 

Orkidé. En förtrollande harmoni av fuchsia, lila och rosa undertoner, orkidéfärgen inger förtroende och utstrålar glädje, kärlek och hälsa. Även fast den är fyllig i färgen är den ändå diskret, så förvänta dig inte att den ska dominera stora delar av inredning, men en touch här och där kan lägga till lite ljus till ett rum:

orkidefärg

(designconnectioninc.com)

inredning3

(designconnectioninc.com)

 

Geologiska mönster. Om du gillar geologi eller någon gång samlade på stenar som barn, har du säkert någon gång varit fascinerad av hur olika naturliga mönster bildas i klippor. Dessa mönster har nu letat sig in i inredningen, med klipporna själva, såsom agat, som används i möbler och geologiska mönster som används i textilier och måleri:

inredning1

(simplifyingfabulous.com)

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s