NY TREND: Tryckta målningar på plexiglas!

Plexiglas, även kallat akrylglas, är en styv transparent platta med en slät yta. Tryck på plexiglas är en av de mest innovativa teknikerna inom konst och inredning. Vanligast är att producera den här typen av glas till skyltar och etiketter, men tjänar också perfekt som stödramar.

Fotografier, digital konst och abstrakta målningar med geometriska element blir perfekta när de skrivs ut på en glansig yta som plexiglas. Om bilden har en lite sämre kvalitet, särskilt i fråga om mindre bilder med färre pixlar, lyfter plexiglasets yta fram den maximala kvaliteten i bilden.

plexiglas

Motiv tryckta på plexiglas kan beställas i galleriet på Bimagos hemsida – plattorna kommer färdiga med hål för att underlätta montering med speciella fästen, och framför metallen på baksidan av bilden uppstår en vit skärm som gör att färgerna i motivet förstärks (visas i bilden ovan).

Digitalt tryck på plexiglas är den senaste trenden inom modern hemdekoration och väggdekoration! Dessa unika och originella dekorationer växter starkt bland kända heminredare har blivit av ett sigill för moderna hem och heminredning. Våra digitala tryck på Bimago trycks på 4mm tjocka plexiglaspaneler. Den avancerade digitala trycktekniken använder stora professionella UV-bläckstråleskrivare av schweiziska märket Zünd vid tillverkningen som borgar för högsta kvalitet på slutprodukten: exakta och kulörrika färger som sagt med högsta glansiga effekt som är karaktäristiska och viktiga för plexiglas paneler. Tekniken kombinerar alla fördelarna med traditionellt digitalt tryck med några av de karaktäristiska fördelarna av plexiglas!

PSST! Kolla in videon i det här tidigare inlägget som visar hur tillverkningsprocessen går till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s