Hur inreder jag ett tonårsrum?

Hur inreder jag ett tonårsrum på bästa sätt?

Inredaren Mija Kinning delar med sig av sina bästa tips och råd om vad du kan tänka på när du inreder ett tonårsrum. Här hittar du Mijas bästa tips för tonårsrummet:

Plocka upp deras intressen. ”När det gäller tonåringars rum tycker jag det viktigaste är att lyssna på vad de vill och gillar. Vad är behovet och vilket intresse har de? Det kan vara kul att låta ett intresse bli en del i inredningen, till exempel låta tillverka en egen tapet.”

Välj möbler med omsorg. ”Val av möbler kan man tänka till lite extra på, om de är i övre tonåren. Om man väljer bra kvalitet så kan dessa möbler även följa med till den första lägenheten eller studentrummet.”

Trötta tonåringar. ”Sängkomforten är viktig i alla åldrar, men helt ärligt så sover de flesta tonåringarna väldigt mycket så tänk på att välja rätt säng!”

Vi på Bimago har plockat ihop några tavlor och väggdekorer som kan tänkas passa in i ett tonårsrum – man vill hålla det stilrent men samtidigt ge det känslan av att det är lite fräckt och kan spegla intressen som en typisk tonåring kan tänkas ha. Känn dig fri att bläddra bland vårt kollage nedan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s